Pirats pel Cercle

El Cercle

 

El Cercle és una associació sociocultural i esportiva privada, sense ànim de lucre, fundada el 3 de març de 1903. Des de sempre ha estat una entitat amb vocació de servei públic, i per això fa més de cent anys que ofereix als socis serveis i activitats per a l’aprofitament creatiu del temps lliure i l’enriquiment personal i col·lectiu.

Els socis del Cercle poden fer teatre, dansa, cantar, jugar a tennis de taula, a billar o a xapó, fer-se de l'agrupament escolta, aprendre labors tradicionals… i també engegar qualsevol activitat nova. Cada persona, tingui l’edat que tingui, pot trobar al Cercle oportunitats de passar-ho bé i possibilitats per a ser millor persona.

Moltes de les activitats que ofereix el Cercle també són obertes a aquells que encara no en són socis: espectacles de teatre, teatre musical i música lírica, concerts de les corals, actuacions de les companyies de dansa, xerrades, tallers, festes… i, per descomptat, tothom és ben rebut al bar del Cercle on pot xerrar, prendre un refresc o una copa, berenar, sopar…

En resum, el Cercle ofereix a tothom un entorn acollidor al mig de Gràcia per trobar-se amb els amics i fer-ne de nous. Aprofita’l! Entra al Cercle, mira la web:

http://www.elcercle.cat


Som al Carrer Santa Magdalena, 12-14

08012 Barcelona

tel. 932181001